Vergaderen

Bij Flexado kun je gebruikmaken van volledig ingerichte vergader- en spreekruimtes. Door ons brede netwerk aan vergaderlocaties kunnen wij voor jou de beste locaties aanbieden. Waar en wanneer je maar wilt.

Locaties bekijken Offerte aanvragen

Flexado - Vergaderruimte
Flexado - Vergaderen zonder zorgen

It's up to you

Vergaderen zonder zorgen. Al onze vergader- en/of spreeklocaties zijn professioneel ingericht met alle bijhorende faciliteiten. Denk hierbij aan uitstekende wifi, audiovisuele middelen, catering etc... Flexado inventariseert je wensen en biedt je passende ruimtes en locaties aan. Wij vinden deze persoonlijke aanpak belangrijk.

Meet in your own identity

Een gehele dag vergaderen of snel een uur. Alles kan bij Flexado. Spreek af op een van onze honderden locaties wereldwijd. Zoek met onze stijlfilters de juiste locatie voor je met het ”wow-effect”! Wil je afspreken met 2 of met 50 personen? Dat is geen probleem. Je hebt de mogelijkheid als gehele groep of in opgesplitste groepen te vergaderen. Ideaal voor trainingen, brainstormsessies of vergaderingen. Wij denken graag met je mee.

Flexado - Meet in your own identity
Flexado - Organiseer je een evenement

Organiseer je een groot evenement?

Neem dan zeker contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met het kiezen van de juiste locatie. Dit alles met de eenvoud, kwaliteit en professionaliteit die je van ons gewend bent.