Case studies, updates & inzichten

Dé voordelen van een virtueel kantoor op een rijtje

Met een virtueel kantoor kun je vanuit huis werken met de uitstraling van een professioneel kantoor. Je neemt dan een zakelijk adres af en kunt deze dienst eventueel aanvullen met een telefoonservice zoals bijvoorbeeld een regionaal telefoonnummer, met netextensie naar keuze, of telefonisch vangnet zoals telefoonbeantwoording.

Onze diensten, jouw flexibel kantoor!

Flexado is de aanbieder van flexibele kantooroplossingen zoals virtuele kantoren, vergaderruimtes & werkplekken. Om je eens mee te nemen in de wereld van kantooroplossingen, zie hieronder een reeks aan voordelen van Flexado:

COVID-19 en het nieuwe werken

Weet je ook even niet hoe je met kantooroplossingen verder moet? Wij begrijpen dat en merken dat ook. Een hygiënische werkomgeving, is een van de meerdere, flexibele services waar Flexado je bij kan helpen. Wij als Flexado staan 100% voor je klaar via onze website, telefoon en chat online. 

Brexit en daarbuiten.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) op 31 januari 2020 verlaten. De handelsovereenkomst is 1 januari 2021 afgesloten. Dit zorgt voor veel nieuwe, zakelijke mogelijkheden voor Europa. Voor internationale handel zal het Verenigd Koninkrijk alsnog met Europa in contact blijven. Denk aan steden als: Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Madrid en Wenen. 

Werken in een prachtige villa of glazen kubus?

Wilt u werken in een inspirerende omgeving? Flexado biedt u wereldwijd verschillende opties. U kunt kiezen uit fulltime of parttime kantoorruimte, voor korte of langere periodes, net wat uzelf wenst. 

Virtueel kantoor vs. vaste kantoorruimte

Wil je nu ook eens weten wat het verschil is tussen een virtueel kantoor en een vaste kantoorruimte? Wij hebben alle voor en tegens naast elkaar gezet. 

Werken op een top locatie in New York?

Op deze prachtige locatie in New York hebben onze klanten direct toegang tot het Grand Central Station. Het pand ligt direct boven de Grand Central Terminal, op een van de meest begeerde locaties van Manhattan.